Maak een vrijblijvende afspraak met Berisha Bouw en renoveer in stijl.

Snel geholpen met kleine afbraakwerken
Breekwerken creƫren nieuwe ruimten

Om uw renovatiewerken uit te voeren, duiken er al eens snel kleine afbraakwerken op. Doe een beroep op Berisha Bouw om deze overzichtelijk en veilig te laten verlopen. Vanuit Oostende komt de zaak naar uw werf in West- en Oost-Vlaanderen.

Interieur inrichten

Muren verwijderen, deuropeningen voorzien of plafonds uitbreken, om uw interieur te renoveren, moet u dikwijls eerst door die vervelende breekwerken. Maar met de inbreng van de Oostendse firma zal u veilig door deze breekwerken worden geloodst. Na het afbreken, zorgt de aannemer voor een nette werf zodat de verbouwingen gewoon verder kunnen verlopen.

Gebouwen afbreken

Wil u meer ruimte creëren in uw tuin? Of wil u een oude aanbouw laten verwijderen voor een stukje nieuwbouw? Schakel dan eerst Berisha Bouw in voor de kleine afbraakwerken. In Oostende is het uw betrouwbaar aanspreekpunt voor het laten verwijderen van garages, tuinhuizen, bijgebouwen en andere aanbouwen.

Afbreken en opbouwen

Berisha Bouw is uw veelzijdige partner om na het afbreken ook meteen door te gaan met de heropbouw en inrichting van uw interieur. Na het breken staat het bedrijf voor u klaar om uw interieur af te werken volgens uw plannen en wensen. U zal uw project vlot tot stand zien komen met onder andere elektriciteit, vloer-, schilder- en Gyprocwerken.

Contact

Telefoneer zonder aarzelen naar Berisha Bouw voor het uitvoeren van beperkte afbraakwerken en het inrichten van uw interieur in één moeite. Vertrouw voor deze verbouwingsservice op één en hetzelfde bedrijf.

Heeft u een vraag?

Contact
>