Maak een vrijblijvende afspraak met Berisha Bouw en renoveer in stijl.

Dakwerken voor nieuwbouw en renovaties
Uw daken geven lekken geen kans

Lekken, waterinsijpeling, vochtige gevels en muren, het zijn allemaal hinderlijke problemen die u eenvoudig kan voorkomen dankzij duurzame en toekomstgerichte daken. Om dergelijke types van daken op uw woning te hebben, kiest u voor de dakwerken van Berisha Bouw. De firma uit Oostende legt daken op uw nieuwbouw en renoveert uw bestaande dakbedekking voor een zorgeloze toekomst.

Daken renoveren

Plant u stevige renovatiewerken aan uw gebouw? Laat dan eerst even de daken nakijken zodat deze er meteen voor vele jaren tegen kunnen. U contacteert hiervoor deze West-Vlaamse dakwerker. Wanneer het nodig is, vervangt het bedrijf uw volledig dak met behulp van grote en kleine afbraakwerken. Nadien wordt uw nieuw dak professioneel geplaatst.

Algemene dakwerken

Bij het leggen van uw daken worden alle kwalitatieve onderdelen en materialen vakkundig geplaatst. U mag rekenen op een volledig uitgerust dak. Naast de daktimmerwerken en het leggen van de dakbekleding voorziet Berisha Bouw eveneens de plaatsing van Velux-ramen, dakkapellen, koepels, dakgoten, regenafvoerbuizen, zink- en loodwerken.

Platte en hellende daken

Voor Berisha Bouw maakt het geen verschil of er werken dienen te gebeuren aan uw platte of hellende daken. Bij ieder project beschikt u na de ingrepen over een duurzaam en geïsoleerd dak. Bij hellende daken wordt er onder andere gewerkt met dakpannen en leien terwijl er bij de platte daken gebruik wordt gemaakt van zowel roofing als EPDM.

Contact

Zoek niet langer naar een ervaren aannemer voor dakwerken in Oostende en omstreken. Berisha Bouw voorziet uw gebouw van de ideale dakbedekking. Laat de zaakvoerder vandaag nog langskomen om de plannen en de werken te bespreken.

Heeft u een vraag?

Contact
>